IMG_3616.jpg

Kleur is leven

Om u als klant een zo ruim mogelijk assortiment aan te kunnen bieden hebben we gekozen voor deze hoogstaande merken:

Hoogstaande kwaliteit verf is van primordiaal belang voor het bereiken van een goed en langdurig eindresultaat.  Bij ons dus nooit een compromis ten koste van de kwaliteit enkel en alleen ten voordele van de kostprijs.

Op basis van deze instelling kiezen wij ons leveranciers.

IMG_5351.jpg

Kleuradvies op maat

Een kleur kiezen die perfect in uw interieur past is ontzettend moeilijk. Om deze reden komen we bij u thuis langs en voorzien u van een professioneel kleuradvies. 

IMG_4921.jpg

ALLE schilderwerken

Ons personeel is opgeleid voor het uitvoeren van zowel binnen- als buiten schilderwerken. Constante bijscholing van onze werkmannen zodat ze steeds op de hoogte zijn van de laatste technieken is een vaste regel.

IMG_4064.jpg

Het oog van de vakman

Het oog van de vakman maakt het verschil.  Om deze reden selecteren wij ons personeel volgens een zeer strenge procedure.  We willen er zeker van zijn dat het werk voor uw project op vakkundige wijze uitgevoerd wordt.

Professioneel kleuradvies op maat

Je hebt een kleur in gedachten maar twijfelt of dit wel het beste past in je interieur? Je vraagt je af welke tinten je woning of bedrijf meer uitstraling geven? 

We helpen je graag verder!   Onze kleurconsulent komt bij jou thuis en peilt naar je persoonlijke noden en voorkeuren. Dit met bijzondere aandacht voor de architectuur, stijl van het huis, de lichtinval, de grootte van de ruimtes, enzovoort.

Maak hier een afspraak voor een kleuradvies