Waarom behangen ?

Variatie, Esthetisch, geluidsdempend

Zoals met alles zit er zeer veel evolutie in de wereld van het behang.  De mogelijkheden die er tegenwoordig bestaan voor het behangen van een muur zijn talloos. Er is werkelijk voor ieder wat wils.

Niet alleen in het drukprocédé maar ook in de materialen van het behang is er zeer veel mogelijk.  Dit zorgt ervoor dat we van ieder project echt iets unieks kunnen maken.

Behang heeft niet enkel een esthetisch functie, maar ook een akoestische functie.  Het kan ontzettend geluiddempend werken.

De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat het soms moeilijk is om te bepalen wat de juiste keuze is voor uw project.  Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Om op de hoogte te zijn van alle nieuwe trends in de wereld van de muurbekleding vinden we het zeer belangrijk dat onze werkmannen voorzien worden van regelmatige scholing.  De materialen evolueren constant dus is het belangrijk dat onze vakmannen dit ook doen.  Op deze manier zijn ons mensen steeds klaar om alle technieken en stijlen toe te passen in uw project.

DUURZAAMHEID

Een goede muurbekleding zorgt ook voor stootvastere muren hetgeen het mooie uitzicht van uw project steeds ten goede komt.

ASSORTIMENT

We bieden een zeer ruim assortiment aan zodat we kunnen garanderen dat voor ieder project een geschikte muurbekleding voorhanden hebben.

Neem hier een kijkje naar ons assortiment.  Dit is slecht een illustratie van een deel van de mogelijkheden.