Home.jpg
Jaguar2-website.png
Behangpapier.jpg
shutterstock_183066152.jpg
Home.jpg

Uw interieur in stijl


Schilderwerken, Behangwerken & Vloerbekleding

SCROLL DOWN

Uw interieur in stijl


Schilderwerken, Behangwerken & Vloerbekleding

Goed in

de verf

Binnen- en buitenschilderwerk, behang en vloerbekleding. Deze drie specialisaties vormen het totaalpakket van Cruysberghs Franco Schilder- en Interieurwerken. “We zetten appartementsgebouwen, bedrijfsruimten, kantoorunits, winkels, bankfilialen, zorgcentra en privéwoningen in de verf”, aldus het ondernemerskoppel Franco Cruysberghs en Sonja Vanhelden.

PASSIE VOOR HET VAK

Franco is een rasechte vakman die de voorbije 13 jaar een mooi parcours heeft gereden. In 2007 waagde hij de sprong naar het ondernemerschap. “Ik heb toen een eenmanszaak opgericht en ben helemaal alleen gestart. Eerst als vloerder en gaandeweg meer en meer als schilder. Doorheen de jaren is de zaak gestaag gegroeid en omgevormd tot een bvba. Vandaag hebben wij 15 werkkrachten in dienst. Mijn vrouw Sonja is acht jaar geleden aan boord gekomen. Zij behartigt alle administratieve taken. Ikzelf ben tegenwoordig ’s morgens heel vroeg al op de baan en volg de verschillende werven op. Indien nodig draai ik mee, bijvoorbeeld wanneer we een tandje moeten bijsteken of eens een nachtje doorwerken. Daarnaast onderhoud ik goede relaties met werfleiders en calculators. Ik vind het evenzeer belangrijk dat ik onder de klanten kom. Mijn stelregel is: ken je klant en leg zoveel mogelijk contact.” Sonja treedt haar echtgenoot bij. “Franco heeft een passie voor zijn vak, zijn werk is zijn leven. Mijn man gaat door het vuur voor zijn team. In return kunnen wij rekenen op een hoge mate van betrokkenheid en loyaliteit. Onze onderneming staat dan ook bekend om haar flexibiliteit en het halen van gestelde deadlines.”

KWALITATIEF EINDRESULTAAT

Het schilders- en interieurbedrijf gaat aan de slag voor zowel bouwfirma’s en aannemers als particulieren. “Onze actieradius bestrijkt vooral de regio’s Brussel en Antwerpen, waar onze stiel- mannen grote projecten vakkundig aanpakken”, vertelt Franco. “Enkele referenties? Studentenkamers in Leuven, hotel Park Inn by Radison en het gerechtsgebouw in Hasselt. Verder denk ik aan Center Parcs, waarvoor we in onderaanneming met Sven Van Rintel van DML een contract hebben gesloten voor de buitenschilderwerken van een 400-tal vakantiecottages in België. Maar we trekken evengoed de grens over en zijn al actief geweest in Luxemburg, Duitsland en voor Cosimco/Willemen Groep in de Marokkaanse havenstad Tanger.” Kwalitatief werk vereist kwalitatieve materialen. Sonja vervolgt: “Om onze klanten een zo ruim mogelijk assortiment te kunnen aanbieden, kiezen wij uit- sluitend voor hoogstaande verfmerken zoals Herbol en Sikkens. Zo zijn we in staat een duurzaam eindresultaat te boeken dat tiptop in orde is. Bovendien halen wij voordeel uit de nauwe en vlotte samenwerking met onze hoofd- leverancier en professionele verfgroot- handel Roux.”

Franco-Sonja.png

SUCCESVOLLE MAN,
STERKE VROUW

Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw, zo klinkt het gezegde. “Sonja en ik vullen elkaar perfect aan”, zegt Franco resoluut. “We blikken beiden vooruit en blijven onze onderneming verder uitbouwen. Onlangs hebben wij bouwgrond gekocht met de bedoeling er dit jaar een industriehal van 900 vierkante meter neer te planten. Ons kantoor wordt eveneens in het pand ondergebracht. De toekomst ziet er rooskleurig uit.”

Bekijk onze website voor meer informatie. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Zaakvoerders:  

Franco Cruysberghs 0495/68 41 72

Sonja Vanhelden 0499/27 56 76

Een prijsofferte is altijd vrijblijvend evenals een eventueel bezoek ter plaatse. 

We dompelen ons graag onder in de wereld van kleuren om uw project tot een parel om te toveren.
Waar staan wij voor

Als bedrijf staan wij al jaren voor het leveren van kwaliteit bij iedere klant.  Of het nu gaat over een groot of klein project, we hanteren steeds dezelfde werkwijze.  We begeleiden ieder project van het begin tot het einde.  Een degelijk advies ter plaatse betreffende kleuren, materialen,... maar vooral het oog van de vakman maken het verschil.

Flexibiliteit en punctualiteit zijn zonder twijfel sterke punten die onze vaak wederkerende klanten appreciëren.  Deze 2 belangrijke pijlers combineren we met een hoge graad van vakbekwaamheid en het gebruik van enkel hoogstaande materialen.  Een op lange termijn degelijke afwerking kan men enkel door het gebruik van kwaliteitsproducten bereiken.  Kwaliteitsproducten in combinatie met onderstaande punten maken ons wie we zijn.

 • Een professionele aanpak door ervaring.

 • Kwaliteit, betrouwbaarheid en een verzorgde afwerking.

 • Alle stijlen en uitvoeringen zijn mogelijk, we gaan een probleem of moeilijkheidsgraad niet uit de weg, maar zoeken samen naar een oplossing

 • De beste verhouding prijs/kwaliteit.

 • Het nakomen van de afgesproken uitvoeringstermijn, desnoods werken onze mensen ook na sluitingstijden of ’s nachts om een deadline te halen.

 • Een onmiddellijke service achteraf.

 • Wij beschikken over erkenning klasse 3D.

Bij bvba Cruysberghs Franco is een afspraak een afspraak. Voor dringende interventies staat er altijd een ploeg klaar die snel en flexibel kan reageren. We werken hoofdzakelijk met eigen vakmensen, maar ook met partners die hun strepen ruimschoots verdiend hebben. Loopt er toch eens iets fout, dan communiceren we hierover open met de klant en nemen we onze verantwoordelijkheid op.  We hechten veel belang aan de precieze en stipte uitvoering van de werken, maar ook aan netheid, beleefdheid en klantvriendelijkheid. Die menselijke aanpak wordt enorm gewaardeerd en zorgt ervoor dat onze klanten een goed gevoel overhouden aan hun bouwavontuur.

Deze instelling heeft ervoor gezorgd dat we talloze projecten in binnen- en buitenland op ons palmares hebben staan.  Stuk voor stuk projecten waar we met reden trots op zijn.

Om een totaalpakket aan te kunnen bieden kan u bij ons terecht voor:

shutterstock_97113422.jpg

schilderwerken

Zowel binnen- als buitenschilderwerken behoren tot onze activiteiten

Behangpapier.jpg

Behangwerken

Het leveren en plaatsen van alle soorten behangen

shutterstock_251744647.jpg

Vloerbekleding

Linoleum, Vinyl, kamerbreed tapijt.

Werken op atelier

U bent uw oude keuken beu? Geen nood, met een nieuw verflaagje waant u zich in een nieuw interieur. De losse elementen worden op atelier geschilderd, de vaste ter plaatse.

Uw luiken schreeuwen om een laagje verf? In ons atelier kunnen ze eerst uitdrogen om nadien grondig te worden bewerkt en herschilderd.

Gyprocwerken

Behoefte aan een extra tussenmuur ?   Misschien is een gyproc plafond of wand wel dé oplossing voor u !! 

Wij verzekeren u een kwalitatieve plaatsing en afwerking tot in de puntjes verzorgd !!

We werken hiervoor samen met betrouwbare partners.

Zonwering

 • Horizontale lamellen

 • Verticale lamellen

 • Rolgordijnen

 • Vouwgordijnen (plisségordijnen)

Jaguar2-website.png

Schilderwerken


Binnen- en buitenschilderwerken

Schilderwerken


Binnen- en buitenschilderwerken

IMG_3616.jpg

Kleur is leven

Om u als klant een zo ruim mogelijk assortiment aan te kunnen bieden hebben we gekozen voor deze hoogstaande merken:

Hoogstaande kwaliteit verf is van primordiaal belang voor het bereiken van een goed en langdurig eindresultaat.  Bij ons dus nooit een compromis ten koste van de kwaliteit enkel en alleen ten voordele van de kostprijs.

Op basis van deze instelling kiezen wij ons leveranciers.

IMG_5351.jpg

Kleuradvies op maat

Een kleur kiezen die perfect in uw interieur past is ontzettend moeilijk. Om deze reden komen we bij u thuis langs en voorzien u van een professioneel kleuradvies. 

IMG_4921.jpg

ALLE schilderwerken

Ons personeel is opgeleid voor het uitvoeren van zowel binnen- als buiten schilderwerken. Constante bijscholing van onze werkmannen zodat ze steeds op de hoogte zijn van de laatste technieken is een vaste regel.

IMG_4064.jpg

Het oog van de vakman

Het oog van de vakman maakt het verschil.  Om deze reden selecteren wij ons personeel volgens een zeer strenge procedure.  We willen er zeker van zijn dat het werk voor uw project op vakkundige wijze uitgevoerd wordt.

Professioneel kleuradvies op maat

Je hebt een kleur in gedachten maar twijfelt of dit wel het beste past in je interieur? Je vraagt je af welke tinten je woning of bedrijf meer uitstraling geven? 

We helpen je graag verder!   Onze kleurconsulent komt bij jou thuis en peilt naar je persoonlijke noden en voorkeuren. Dit met bijzondere aandacht voor de architectuur, stijl van het huis, de lichtinval, de grootte van de ruimtes, enzovoort.

Maak hier een afspraak voor een kleuradvies

Behangpapier.jpg

Behangwerken


Modern of Vintage voor ieder wat wils

Behangwerken


Modern of Vintage voor ieder wat wils

Waarom behangen ?

Variatie, Esthetisch, geluidsdempend

Zoals met alles zit er zeer veel evolutie in de wereld van het behang.  De mogelijkheden die er tegenwoordig bestaan voor het behangen van een muur zijn talloos. Er is werkelijk voor ieder wat wils.

Niet alleen in het drukprocédé maar ook in de materialen van het behang is er zeer veel mogelijk.  Dit zorgt ervoor dat we van ieder project echt iets unieks kunnen maken.

Behang heeft niet enkel een esthetisch functie, maar ook een akoestische functie.  Het kan ontzettend geluiddempend werken.

De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat het soms moeilijk is om te bepalen wat de juiste keuze is voor uw project.  Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Om op de hoogte te zijn van alle nieuwe trends in de wereld van de muurbekleding vinden we het zeer belangrijk dat onze werkmannen voorzien worden van regelmatige scholing.  De materialen evolueren constant dus is het belangrijk dat onze vakmannen dit ook doen.  Op deze manier zijn ons mensen steeds klaar om alle technieken en stijlen toe te passen in uw project.

DUURZAAMHEID

Een goede muurbekleding zorgt ook voor stootvastere muren hetgeen het mooie uitzicht van uw project steeds ten goede komt.

ASSORTIMENT

We bieden een zeer ruim assortiment aan zodat we kunnen garanderen dat voor ieder project een geschikte muurbekleding voorhanden hebben.

Neem hier een kijkje naar ons assortiment.  Dit is slecht een illustratie van een deel van de mogelijkheden.

shutterstock_183066152.jpg

Vloerbekleding


Tapijt, Linoleum, ...

Vloerbekleding


Tapijt, Linoleum, ...

Naast schilderwerken en behangwerken kan je ook op BVBA Cruysberghs Franco Schilder-en interieurwerken rekenen voor wat betreft het plaatsen van vloeren.

De meest geschikte vloerbekleding kiezen zowel naar materie als naar kleur, het kan soms een hele opgave zijn... Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor wat betreft de voor- en nadelen van elke vloersoort.

Je hele interieur komt beter tot zijn recht wanneer de vloer er goed bij past.  Het plaatsen van vooral zachte vloerbekleding in onder andere winkels en kantoorgebouwen behoort ook tot de diensten van Bvba Cruysberghs Franco. 

Tapijttegels, linoleum en vinyl kennen geen geheimen voor onze plaatsers. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid assortiment aan vloerbekleding dat verschillende soorten vloeren bevat van tal van grote merken.

Soorten vloerbekleding

 • Vinyl / PVC vloeren
 • Linoleum in banen of tegelvorm
 • Laminaatvloeren 
 • Kamerbreed vasttapijt & tapijttegels 50x50cm

Bekijk hier onze collectie voor vloerbekleding.  Dit is slechts een deel van wat mogelijk is.